Vi har som noget nyt indført en blog på Diskretudlejning.dk, hvor vi fremover vil oprette vores nyheder.

Alle der er oprettet som bruger, og er logget ind som bruger af Diskretudlejning.dk, kan skrive kommentarer til vores blogindlæg.

Bloggen skal ikke opfattes, hverken som en chat, eller et forum for tilfældig debat!

Formålet er at vi, og brugerne kan indgå i en konstruktiv dialog, om brugernes oplevelser af sitet, mulige forbedringer, fejl og mangler.
Alt sammen med det fælles formål for øje, at arbejde sammen om at gøre Diskretudlejning.dk til en succes.

Vi er til enhver tid modtagelig for konstruktiv kritik, som fremføres på sober vis, og vi vil aktivt medvirke i en dialog om samme.

Men enhver som på negativ vis, måtte misbruge bloggen til at modarbejde sitet, eller til at fremføre synspunkter om emner, der er sitet uvedkommende, vil få sine kommentarer slettet med hård hånd, og i grelle tilfælde få sin bruger profil slettet.

Formålet med bloggen, er ikke at føre en demokratisk debat, om alt og ingenting!!
Men udelukkende at tjene sitets interesser!
Og give brugere og annoncører mulighed for, at komme til orde, blive hørt af, og kunne få svar af ejerne, af Diskretudlejning.dk

Venlig hilsen
Diskretudlejning.dk

Dennis
Author: Dennis

Change Pricing Plan

We recommend you check the details of Pricing Plans before changing. Click HereKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.2514 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & featured listings


Covid 19

Kære annoncører

Diskretudlejning.dk er et koncept, der bringer udlejere og lejere i kontakt med hinanden.

Formålet er at lejere har steder, hvor de kan mødes i diskret anledning.

Den mulighed er vi ikke ene om at formidle, da der findes mange andre platforme for udlejning, hotel som så mange alternativer hertil.

I det omfang at de stadig er i drift.

Vores annoncører er velkomne til at bruge vores koncept, til at etablere leje aftaler, som formålet er med Diskretudlejning.dk

Men vi opfordrer kraftigt til at lejemål under Corona krisen, ikke anvendes i modstrid med de retningslinjer for fysisk kontakt, som for nuværende er gældende.

Krisen kan være en god anledning til at forberede sig på, at restriktionerne bliver ophævet igen, eksempelvis at have lejemål klar til brug når krisen afblæses.

Læs her:

Coronasmitte.dk

https://politi.dk/corona/

Venlig hilsen

– vær ansvarlig som udlejer og lejer – tak

Diskretudlejning.dk