Ofte stillet spørgsmål - FAQ

 1. Oprette egne annoncer under 2 kategorier.

         A. Som “Udlejer”, hvis du tilbyder et lejemål.

         B. Som “Søger”, hvis du efterlyser er sted som du kan leje.

         C. Annoncerne bliver synlige med hvert sit ikon, rød for “Søger” og blåt for “Udlejer”.

Det er muligt som bruger at oprette flere annoncer, fra sin bruger profil Diskretudlejning.dk

 1. Det er muligt at oprette billeder i sine annoncer, og på sin bruger profil.
  1. Der må ikke vises billeder af personer.
  2. Billeder hvori indgår nøgenhed, og eller seksuelle motiver er ikke tilladt.
  3. Billeder skal indgå som en naturlig sammenhæng i annoncen, såsom et værelse, ejendom, matrikel etc

Vi forbeholder os ret til at fjerne, eller redigere i billeder og tekst.

Normalt vil vi, hvis vi gør det skrive en mail til jer om det, medmindre
vi vurderer der er tale om bevidst misbrug fra annoncørens side.

Men vær opmærksom på om dine billeder kan kompromittere din anomymitet, og diskretion som bruger og annoncør på Diskretudlejning.dk

Gør det derfor kun efter nøje overvejelse, hvis du opretter billeder

 1. Alt kontakt mellem læserne af annoncerne, og annoncørerne går udenom Diskretudlejning.dk
 2. Læserne af annoncerne kontakter annoncørerne, via de kontaktinformationer som annoncørerne har oplyst i deres annoncer.
 3. Det tilrådes at gøre brug af en anonym emailadresse, der ikke kan afsløre hvem brugeren er.
 1. Diskretudlejning.dk er intet andet end en platform, for formidling af diskret udlejning til diskrete affærer, og andre diskrete møder.
 2. Diskretudlejning.dk har ingen andel, hverken i aftaler, eller betalings transaktioner mellem annoncørerne og de læsere der kontakter annoncørerne, der alt sammen aftales udenom Diskretudlejning.dk, via de email adresser annoncørerne har oplyst under deres profiler.

1. Som bruger kan du ikke chatte på Diskretudlejning.dk

2. Som oprettet og indlogget bruger, kan du skrive kommentarer til de indlæg Diskretudlejning.dk skriver i sin blog.

 1. Annoncørerne opretter annoncer under den by, hvor annoncøren opretter sig
  som “Søger” eller som “Udlejer”, efter/til diskrete affærer og diskrete
  møder.
 2. Der søges på Diskretudlejning.dk under kriteriet ønsker at leje eller udleje
 3. Vær som annoncør opmærksom på ikke at skrive informationer i ens annoncer, der kan bruges til at angive beliggenhed på den præcise adresse.
  Medmindre det er annoncørens udtrykkelige hensigt, ikke at være anonym, og ønsket er at angive præcise adresser i egne annoncer.
 4. Søgningen på Diskretudlejning.dk er designet til at vise hvilke, og hvor mange annoncer, der er oprettet under hver by.
  Samt at give mulighed for ca at se hvor mange annoncer, der er oprettet indenfor en bruger defineret radius.

Vær opmærksom på

Der kan være nogle af læserne på Diskretudlejning.dk, der er aktive på visse andre hjemmesider, hvor de skriver om og deler deres affærer, sugardates, eller andre diskrete møder, med andre i netværk af ligesindede.

Her respekteres det i høj grad, hvis de steder der udlåner eller udlejer stedet til deres aktiviteter, de betinger sig fuld anonymitet og fuld diskretion, sådan at stedet ikke kan identificeres af andre.
Det er indforstået blandt brugerne af disse hjemmesider, men vi er klar over at helt andre typer af brugere, vil kunne vælge at oprette sig med en profil på Diskretudlejning.dk, og for hvem de nævnte miljøer udgør en ukendt verden.

Hvis du derfor opretter annonce hvor du tilbyder stedet, som andre kan leje eller låne, der vil vi tilråde, at I tager adfærd i betragtning på nævnte hjemmesider, og tager forbehold herfor.

Såvel i jeres profiltekster, som i den dialog I har med andre brugere på Diskretudlejning.dk, som I kommer i kontakt med, i forbindelse med, at I tilbyder at de kan leje eller låne jeres sted.

Hjemmesiden introduceres som et gratis tilbud, men det er vores håb at Diskretudlejning.dk vil vokse og udvikle sig til et tilbud, der af vores annoncører opleves som så værdifuldt, at vi senere kan indføre brugerbetaling.

En brugerbetaling der opleves som fair, og som ikke bliver sat højere, end at alle der oplever et reelt udbytte af at være bruger af, og eller annoncør på Diskretudlejning.dk, de stadig vil kunne fortsætte på Diskretudlejning.dk

Vores politik for brugerbetaling

Vi er opmærksom på de debatter der føres om prisniveau og brugervilkår hos hjemmesider, hvor vores potentielle brugere opnår de kontakter, der afstedkommer et behov for stedet til diskrete affærer og andre diskrete møder.

Det er vores helt klare mål at drive en hjemmeside, der nyder brugernes respekt, hvor vi har brugernes opbakning, både til måden vi driver hjemmesiden, vores prispolitik og prisniveau.

Det skal ikke kun være let at oprette sig på Diskretudlejning.dk, det skal også være let at forlade Diskretudlejning.dk igen.

Vi har intet ønske om, at presse de sidste kroner ud af annoncørerne på vej ud!

Vi vil hellere i så fald sige tak for denne gang, og på gensyn:-)

Troværdighed og tillid udgør nøgleværdier for Diskretudlejning.dk