Til hoteller – og anden erhvervsmæssig udlejning

I Danmark og andre lande, hvor kulturen omkring sidespring, affærer og andre diskrete møder kan sammenlignes, der består der en stiltiende overenskomst om, at hverken gæsterne der booker et værelse, eller hotellet, motellet, eller anden form for periode udlejning skilter med, hvad de ved, eller tror, er formålet med at gæsten booker et værelse.

Helt anderledes er det i Argentina, hvor der findes koncept hoteller til affærer, og andre diskrete møder.

Telos: History & Myths of Argentine Sex Hotels

Diskretudlejning.dk kan udgøre en mulighed for at virksomheder, der driver erhvervsmæssig udlejning, kan vælge at oprette en top diskret annonce, under fuld anonymitet.

For på en og samme tid, at kunne tilbyde sig til læserne på Diskretudlejning.dk, som mangler stedet til en affære, eller et andet diskret møde, som at begge parter fortsat udadtil, med fuld ret kan hævde, at de ikke ved hvad formålet med lejemålet er.

Man kan lade være med at spørge direkte, og man kan lade være med at fortælle noget direkte.

Hvis bare man i en privat dialog mellem, dem der kontakter annoncøren, og annoncøren, når til enighed om pris og vilkår, så forbliver det som en privat viden, parterne imellem – som hverken kommer Diskretudlejning.dk, eller nogen som helst andre ved.

Men husk at udvise omtanke, herunder tage i betragtning, det som står
skrevet under overskriften:

Se punkt 6 under FAQ