Når piger og mænd mangler stedet, hvor de kan mødes for at dyrke sex, er der nogle som forsøger at indrykke annoncer på platforme, hvor det ikke er tilladt at annoncere med dette formål for øje.

Brug os når I ikke må annoncere på Airbnb

Så som Airbnb, Den Blå Avis mfl.

I en del tilfælde, har det når det opdages, ført til meget negative artikler i medierne, hvor både annonce portalerne, og dem som annoncerer med at man kan leje deres private hjem, har taget stærkt afstand fra, at de er blevet misbrugt til formål, som de udtrykkeligt ikke tillader, hverken at der annonceres for, eller at lejere benytter lejemål til.

Diskretudlejning.dk udgør den mulighed, både at Airbnb og Den Blå Avis mfl, kan slippe for den slags annoncer med en skjult dagsorden, og at deres annoncører kan slippe for lejere, der misbruger lejemål i modstrid med aftalerne med udlejere.

Som vi ser det, der udgør vi en win win situation for alle parter, både de platforme der ikke tillader alle de annoncer, som er velkomne hos os, og alle de udlejere der ikke ønsker de lejere, som er velkomne annoncører hos os.

Derfor!

Piger og mænd

Indryk og find de annoncer, som Airbnb, Den Blå Avis mfl, ikke tillader!

Annoncer hvor I kan leje et sted, eller I kan leje et sted ud, til seksuelle formål mm.

Alle kan læse annoncerne, og alle kan kontakte annoncørerne!

Brug i stedet!

Diskretudlejning.dk

– hos os er i velkommen

Venlig hilsen

Diskretudlejning.dk

Skriv et svar