Når piger og mænd mangler stedet, hvor de kan mødes for at dyrke sex, er der nogle som forsøger at indrykke annoncer på platforme, hvor det ikke er tilladt at annoncere med dette formål for øje.

Brug os når I ikke må annoncere på Airbnb

Så som Airbnb, Den Blå Avis mfl.

I en del tilfælde, har det når det opdages, ført til meget negative artikler i medierne, hvor både annonce portalerne, og dem som annoncerer med at man kan leje deres private hjem, har taget stærkt afstand fra, at de er blevet misbrugt til formål, som de udtrykkeligt ikke tillader, hverken at der annonceres for, eller at lejere benytter lejemål til.

Diskretudlejning.dk udgør den mulighed, både at Airbnb og Den Blå Avis mfl, kan slippe for den slags annoncer med en skjult dagsorden, og at deres annoncører kan slippe for lejere, der misbruger lejemål i modstrid med aftalerne med udlejere.

Som vi ser det, der udgør vi en win win situation for alle parter, både de platforme der ikke tillader alle de annoncer, som er velkomne hos os, og alle de udlejere der ikke ønsker de lejere, som er velkomne annoncører hos os.

Derfor!

Piger og mænd

Indryk og find de annoncer, som Airbnb, Den Blå Avis mfl, ikke tillader!

Annoncer hvor I kan leje et sted, eller I kan leje et sted ud, til seksuelle formål mm.

Alle kan læse annoncerne, og alle kan kontakte annoncørerne!

Brug i stedet!

Diskretudlejning.dk

– hos os er i velkommen

Venlig hilsen

Diskretudlejning.dk

Dennis
Author: Dennis

Change Pricing Plan

We recommend you check the details of Pricing Plans before changing. Click HereKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.2514 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & featured listings


Covid 19

Kære annoncører

Diskretudlejning.dk er et koncept, der bringer udlejere og lejere i kontakt med hinanden.

Formålet er at lejere har steder, hvor de kan mødes i diskret anledning.

Den mulighed er vi ikke ene om at formidle, da der findes mange andre platforme for udlejning, hotel som så mange alternativer hertil.

I det omfang at de stadig er i drift.

Vores annoncører er velkomne til at bruge vores koncept, til at etablere leje aftaler, som formålet er med Diskretudlejning.dk

Men vi opfordrer kraftigt til at lejemål under Corona krisen, ikke anvendes i modstrid med de retningslinjer for fysisk kontakt, som for nuværende er gældende.

Krisen kan være en god anledning til at forberede sig på, at restriktionerne bliver ophævet igen, eksempelvis at have lejemål klar til brug når krisen afblæses.

Læs her:

Coronasmitte.dk

https://politi.dk/corona/

Venlig hilsen

– vær ansvarlig som udlejer og lejer – tak

Diskretudlejning.dk