Bruger Guide

Guide til brug af diskretudlejning.dk

– og en rabatkode til gratis annoncer

Hej brugere af Diskretudlejning.dk

Vi vil gerne give brugerne af Diskretudlejning.dk, en guide til at oprette en annonce på:

Diskretudlejning.dk

– Find stedet her til jeres affærer og andre diskrete møder

https://diskretudlejning.dk/

Sammen med guiden får I et godt tilbud om at oprette  annoncer gratis i 30 dage, fra den dag i opretter annoncen.

Læs derfor videre, og læs hvordan I kan få  gratis annoncer i 30 dage:-)

Rabatkoden kan bruges i 30 dage, fra offentliggørelsen i Diskretudlejning.dk’s blog.

Guide til diskrete lejemål

Når du søger en, eller du tilbyder en diskret lejeaftale!

Hvis du opretter en annonce, hvor du søger stedet som kan lejes til diskrete formål, hvad er da formålet?

Samme hvis du opretter en annonce, hvor du tilbyder lejemål til diskrete formål, hvilke formål udlejer du til.

Mangler du/I stedet, hvor du/I kan invitere flere til at I kan afholde et gangbang, et sexparty, en swinger event?

Hvis ja, så må I først og fremmest have en ide om, hvem og hvor mange der kommer, samt hvor længe arrangementet skal vare.

Eller mangler du selv blot det diskrete sted, hvor du kan få besøg i diskret anledning, eller hvor du selv kan komme på besøg i diskret anledning.

Læs her, og få inspiration til hvordan du/I kan bruge Diskretudlejning.dk til at opnå, eller tilbyde lejemål til lige præcis jeres diskrete møder.

At de følgende eksempler tager udgangspunkt i heteroseksuelle kvinder og mænd, er ikke et udtryk for at Diskretudlejning.dk har en heteroseksuel præference, det er blot det mest repræsentative udgangspunkt.

Alle, også homo og biseksuelle mænd og kvinder, er mere end velkomne til at indrykke annoncer på Diskretudlejning.dk, hvor de giver udtryk for deres seksualitet.

Husk når du lejer/udlejer diskret!

Hvis du/I er vant til at benytte et hotel til jeres diskrete møder, eller I sædvanligvis kommer i klub, eller besøger intim massage klinikker, så er der nogle små detaljer til forskel fra når I lejer privat diskret.

På et hotel, i en klub eller på en intim massageklinik, der er I vant til at der bliver sørget for at alle de små detaljer er i orden.

Så som dyner, puder, sengelinned, sæbe, shampoo og håndklæder.

Alt efter stedets karakter, er der ofte også sørget for køkkenrulle, vådservietter, håndsprit, glidecreme og kondomer.

Gør dig/jer det klart på forhånd, hvilke af ovennævnte, eller andre remedier, der skal være til rådighed når I lejer et sted til et diskret formål, hos en privat udlejer.

Det er ingenlunde givet at de behov I har, er til rådighed hos en privat udlejer, og hvis ikke det er tilfældet når I tager lejemålet i brug, kan det godt udgøre lidt en skuffende begyndelse, hvis man først skal til at skaffe det som man har brug for, når man ellers er mødt forventningsfuldt op til aftalt tid på aftalt sted.

Udlejere der annoncerer med diskret udlejning, består af en skønsom blanding af erfarne udlejere, som har udlejet til formålet mange gange før, og derfor måske også sørger for det som de ved, at lejer har brug for, uden at lejer nødvendigvis selv har spurgt til det i detaljer.

Som at der også er spritnye private udlejere til diskrete møder, som aldrig har prøvet at leje ud til formålet før, og som derfor ikke nødvendigvis har øje for, hvilke remedier lejer måske forventer er inkluderet i lejeaftalen.

Derfor må I som lejer afgøre med jer selv, om I selv vil medbringe alt som I har behov for, under et ophold hos en privat udlejer, eller om I vil aftale med udlejer, hvad der skal være til rådighed for jer, under jeres ophold, som en del af aftalen.

Tip til jeres annoncer:

Det bedste er at I i jeres annoncer på Diskretudlejning.dk, som den der søger stedet til jeres diskrete møder, nøje skriver hvilke krav I har til hvilke remedier udlejer skal stille til rådighed.

Det bedste er at I i jeres annoncer på Diskretudlejning.dk, som den der lejer stedet ud til andres diskrete møder, nøje beskriver hvilke remedier I stiller til rådighed for lejer, og eventuelt også hvad i absolut ikke stiller til rådighed for lejer.

Men både lejer og udlejer kan have deres grunde til, ikke at gå for meget i detaljer i deres annoncer, med hvad der er inkluderet i en lejeaftale.

Hvilket ikke er ensbetydende med, at behov der ikke står nævnt i annoncer, de ikke kan opfyldes, medmindre der specifikt står, at det kan de ikke.

Man må så tage kontakt til annoncøren, for selv at stille de spørgsmål, man ikke finder svar på i annoncerne.

Vær også som lejer så konkret som muligt, om hvor ofte I behøver et diskret lejemål, og om det hver gang er et kort tids lejemål af få timers varighed, eller ønsket er døgn leje, eller behovet er et lejemål for en længere periode.

Som udlejer kan du også vælge at være så specifik som muligt, om du kun lejer ud fra gang til gang til lejemål af få timers varighed, eller om du også er åben for døgn udleje, eller udleje for en længere periode.

Skriv gerne hvor meget du vil betale for et lejemål, eller hvor meget du forlanger for et lejemål.

Diskretudlejning.dk tager ikke 20 – 30 % af huslejen.

På Diskretudlejning.dk kan du oprette dine annoncer i dybeste diskretion, og under fuld anonymitet.

Brug bare en junk mailadresse til at oprette dig som bruger, og skjul hvem du er bag denne mailadresse.

Ikke kun private kan gøre det, det er også ideelt hvis man driver en mere formel, offentlig og traditionel udlejningsvirksomhed, hvor udlejning til diskrete formål kan supplere forretningen, uden at man bliver offentligt kendt for det.

Mindre hoteller, moteller og kroer kan være et godt bud på nogle, der kan bruge Diskretudlejning.dk, uden at vise hvem der i virkeligheden står bag ens annoncer.

Men vær opmærksom på, at der også findes anmeldelses fora, hvor man kan komme ud for at ens lejemål kan blive omtalt, i forbindelse med de erotiske oplevelser der anmeldes.

Det er derfor en god ide at betinge sig, at lejere ikke skriver om lejemålet på en måde der kan afsløre beliggenhed, eller hvem udlejer er.

Mange af de steder på nettet, hvor du kan oprette annoncer som lejer, eller udlejer modtager ikke annoncer, hvor du kan efterlyse, eller tilbyde lejemål til seksuelle formål.

Og de bookingportaler, hvor du kan booke såvel et hotelværelse, som en privat lejlighed, tager ofte 20 – 25 % af huslejen.

Både udlejning, og betaling går gennem disse bookingportaler, og du får det som der er tilbage, når de har fået deres andel af den husleje du som udlejer modtager.

Disse bookingportaler, modtager heller ikke annoncer for udlejning til seksuelle formål.

Hvis du som lejer, eller udlejer vil benytte disse portaler, skal du derfor skjule at dit motiv er at leje til, eller at udleje til seksuelle formål, og det er der kommet nogle kedelige historier ud af i medierne, at nogle har gjort.

Hvis du er tilknyttet et udlejnings bureau, eksempelvis et sommerhus bureau, er det ikke unormalt at 20 – 35 % af huslejen går til bureauet.

På Diskretudlejning.dk, må du annoncere efter, og med alle de lejemål til seksuelle formål, som du ikke må på boligannonce sider, bookingportaler, eller hos udlejningsbureauer.

Diskretudlejning.dk udgør alene en platform for annoncørernes annoncer, og har ingen andel, hverken i aftaler om vilkår, eller pris mellem udlejer og lejer.

Udlejning af lejemål, eller betalingen for samme går ikke gennem Diskretudlejning.dk, og Diskretudlejning.dk får ingen andel af den husleje, som udlejer modtager af lejer.

Alle aftaler om vilkår og pris mellem udlejer og lejer, foregår udenom Diskretudlejning.dk, via de kontaktinformationer annoncøren selv oplyser i sine annoncer, eller via den anonyme kontaktformular som hver annonce har.

Diskretudlejning.dk tager sig alene beskedent betalt for de annoncer, der oprettes på siden.

Opret  gratis annoncer

Vi relancerer nu Diskretudlejning.dk i en version 2, hvor vi får nogle helt nye værktøjer, som vi ikke havde tidligere.

Ham som har skabt den nye version af sitet, bliver også vores nye webmaster, i samarbejde med Tommy som fortsættende administrator.

I modsætning til tidligere, hvor vi var afhængig af eksterne ydelser af et eksternt bureau, og til markedets timepriser, der har vi nu en intern webmaster, som kan vedligeholde og videreudvikle sitet, uden de udgifter det hidtil har indebåret for os.

Som det første vil vi give alle muligheden for i 30 dage at indrykke annoncer gratis, og dette tilbud kan I gøre brug af ved at benytte den rabatkode på 100 % rabat, som I får oplyst under opret ny annonce, når I er logget ind som bruger.

Rabat koden kan benyttes indenfor 2 måneder fra dags dato, men brug den hellere før end senere, og dine annoncer bliver set fra første dag du indrykker den.

Brug rabatkoden til gratis annoncer

Indtast rabatkoden “Diskret” og få den første måned, helt GRATIS. Da vi netop har lanceret et nyt site, vil vi gerne tilbyde alle vores brugere en hel måned gratis, så I kan prøve det nye site.

NB – Rabatkoden er ikke længere aktiv! Opret blot en brugerkonto og opret gratis dine annoncer.

De bedste hilsner

Diskretudlejning.dk

Det var 1 afsnit af brugerguiden til Diskretudlejning.dk

______________________________________________________________________________

Guide til brug af Diskretudlejning.dk

-afsnit 2

Affærer sugar dates og glædespiger

Hvis du dyrker en affære, du skal mødes med din sugarbabe, eller have besøg af en glædespige, måske en escortaftale, så er det for de fleste helt afgørende at dette kan ske anonymt og i dybeste diskretion.

Det uanset om det er pigen eller dig der lejer stedet, ja uanset hvilket køn der har hvilken rolle i jeres aftale.

Du/I bryder jer måske ikke om at blive set i receptionen på et hotel, at blive fanget af den allestedsnærværende kameraovervågning, inde på et hotel, og udenfor allerede på parkeringspladsen, eller fra gaden når I træder indenfor.

Hvem risikerer man ikke altid at møde, når man mindst har brug for det, når man mødes offentlige steder, som eksempelvis på et hotel.

Man kan prøve at gardere sig nok så godt, risikoen er der altid.

Gør dig/jer overvejelser omkring, hvor I geografisk ønsker jer et diskret lejemål.

Hvor, og hvor langt hjemmefra er det hensigtmæssigt at I mødes.

Kan du/I køre i bil til og fra et diskret møde, i et diskret lejemål.

Eller skal I kunne benytte offentlig transport, for at mødes i et diskret lejemål.

Hvad er vigtigt for jer, at I kan leje et diskret lejemål i et etagebyggeri, eller skal lejemålet udgøre et mere afsides beliggende hus?

Er det fint med dørtelefonen i opgangen, og så ellers bare op af trappen til 3 sal, eller skal bilen helst kunne parkeres rundt hjørnet, for at spadsere til et hus, uden alt for nære naboer.

Mulighederne er mangfoldige, menneskers behov forskellige i det samme ærinde, men sørg for at definere jeres krav til et diskret lejemål, og opret en annonce i henhold hertil, både hvis du søger stedet du kan leje, og hvis du tilbyder andre stedet som de kan leje.

Men husk både som lejer, og som udlejer!

Stil ikke flere spørgsmål end højest nødvendigt, og giv ikke flere svar end højest nødvendigt.

Formålet med et lejemål til anonymt og diskret brug, er i udgangspunktet kun et anliggende mellem de 2 mennesker der skal bruge stedet, i personlig anledning.

Udlejer kan så have sine forbehold omkring hvem vedkommende vil leje ud til, og til hvilke formål, og det kan i den anledning være nødvendigt at svare på spørgsmål, som man måske ellers ikke ønsker at svare på.

Men man kan altid fravælge at indgå et lejemål, både som lejer og som udlejer, og så er det bare at se sig om til anden side, hvis man gør det.

Helt basalt beror et diskret lejemål på vilkår og pris, og så lidt viden som muligt for begge parter derudover.

Bare huslejen bliver betalt, og begge parter er tilfredse, så er der tale om diskretudlejning.

Præmissen for diskret udlejning bygger på “need to know”, og ikke “nice to know”

Det var 2 afsnit af brugerguiden til Diskretudlejning.dk

– følg med i de næste afsnit i de næste afsnit af brugerguiden

______________________________________________________________________________

Guide til brug af Diskretudlejning.dk

-afsnit 3

Sexparty og Swingerparty

Sexparty

Agter I at afholde et større arrangement, så som et et sexparty med 3, 4 eller flere kvinder, og med 15 – 20 + mandlige deltagere over 4 – 6, eller flere timer, så er vi ovre i en kategori, hvor det nok for de fleste ikke rækker, hverken med en større lejlighed, eller et rækkehus.

Her bør det overvejes at leje, det kan være et parcelhus, et sommerhus eller en mindre landejendom til formålet.

Men også her gælder det, des flere mennesker der er tilstede på samme tid, over des længere tid, des vigtigere er det at leje et sted, med den til formålet optimale rumfordeling.

To soveværelser med en dobbelseng, en større stue, og et par opholdsrum, et køkken, og frem for alt adskilte toiletter og bade faciliteter, så har man et lejemål, der grundlæggende er velegnet til at afholde et sexparty, hvor der samlet deltager et antal kvinder og mænd på 20+/- deltagere.

Swingerparty

Begreber som et sexparty, eller et swingerparty kan godt fortolkes flydende, men i reglen udgøres et sexparty af mange mænd om få kvinder, mens et swinger party i udgangspunktet udgøres af en god blanding af par, enlige mænd, og enlige kvinder.

Et swingerparty kan ofte, også i højere grad end et sexparty, udgøre en udfordring til at man husker at tage højde for alle de behov, som et lejemål skal kunne opfylde.

Er det et storby arrangement, hvor man forventer at deltagerne kommer med offentlig transport, og der ikke er behov for at kunne parkere egen bil.

Er det et provins arrangement, hvor det forventes at deltagerne kommer i egen bil, og der derfor skal være tilstrækkeligt med parkeringsmuligheder.

Skal der være mulighed, eller ikke, for at nogle, eller alle deltagere overnatter i det lejemål, der lejes til formålet.

Tag højde for køkken, toilet og bad, sovepladser, alt efter om der overnattes eller ikke til arrangementet.

Hvor vigtigt er det med mad og drikke, skal der være en bar eller ikke til arrangementet, skal man facilitere et arrangement med spisning, og bar, eller er det godt nok med et køleskab til et fad med sandwich, kolde drikke, kaffe og te på termokande til høflig selvbetjening, og engangs service.

Det er afgørende vigtigt at man har fokus, ikke kun på en rumfordeling der er velegnet til at dyrke swinger sex, men også om lejemålet, kan eller ikke kan facilitere, eksempelvis spisning og overnattende deltagere, ved behov.

Swinger folket består jo af en skønsom skare af mennesker, der såvel har deres færden i klubber, som til private arrangementer indendørs, men også dem som sætter pris på at dyrke swinger sex under åben himmel, når vejret er til det.

Forventes der et behov, for at der er adgang til have, skov og strand, såvel som muligheden for at trække indendøre hvis det trækker op til regn, og kølige temperaturer.

Danmark er fyldt med sommerhuse, og friluft ejendomme, der giver mulighed for at dyrke swingersex uforstyrret under åben himmel, og bag private hække/afskærmninger, og det er bare at tage højde herfor, såvel som når man søger stedet, eller man tilbyder stedet til et swinger arrangement, med muligheder både uden og indendørs.

Hav også øje for om behovet er luksus, spa og swimmingpool, eller om lejemålet blot skal holde en en helt gennemsnitlig standard til formålet, og tag højde herfor i budgettet.

Det var afsnit 3 af brugerguiden til Diskretudlejning.dk

______________________________________________________________________________

Guide til brug af Diskretudlejning.dk

-afsnit 4

Gangbang

Hvis det er et gangbang med 1 kvinde eller 2 kvinder, regner i så med at der kommer 4, 8, 12 eller flere mænd for at dyrke sex med hende?

Skal det være et intensivt gangbang i 1 time, og ikke mere, eller strækker gangbang sig over 1,5 – 3 timer + med indlagte pauser.

Des færre mænd, til et gangbang af des kortere varighed, des færre kvm lejemål behøves der, des mere begrænsede faciliteter behøves der.

Et gangbang af kort varighed med en kvinde, eller 2 kvinder, og få mandlige deltagere, kan udmærket afholdes i en 2v lejlighed, med en dobbelseng, en sofa og et toilet med bad.

Men er det et gangbang med mange mænd om 1 kvinde, eller 2 kvinder over flere timer, vekslende mellem aktiv sex, og indlagte pauser, så er det vigtigt at der er både en stue til afslapning, og et soveværelse med en dobbelseng, hvor der kan dyrkes sex med kvinden i centrum, og hvor der kan fortrækkes til stuen for afslapning, nydelse af kolde og varme drikke.

Vær opmærksom på om der er et toilet separat for sig, og mulighed for at tage et brusebad for sig.

For er der ikke det, altså toilet og bad forefindes på det samme toilet, så kan der hurtigt opstå kø til både toilet og bad, uden at næste mand kan komme til, før toilet og bad igen er ledig.

Hvis der derimod er adgang til toilet og bad, hver for sig, så opstår der ikke kø og lange ventetider før der igen er ledigt, både til toilet og bad.

Alt efter rumfordeling, kan en velindrettet 3v lejlighed, eller et mindre rækkehus udgøre et godt mindste lejemål til et gangbang med 1 – 2 kvinder, mange mænd, og af længere varighed.

Men menneskers forventninger kan være forskellige, des flere kvm, des mere plads til alle, så man kan altid både leje et større og et dyrere lejemål til formålet, end nødvendigt, hvis man ønsker at gøre det, men husk altid at rumfordelingen er afgørende for at der er plads til alle, for at man kan dyrke den aktivitet man er kommet for.

Det nytter ikke at entreen er stor som hallen i en herskabsvilla, men toilet og bad er små som på et kollegieværelse, så vær kritisk og stil alle de nødvendige spørgsmål til udlejer.

Det var sidste afsnit af brugerguiden til Diskretudlejning.dk

God fornøjelse, som annoncører og brugere af:

Diskretudlejninng.dk

– Find stedet her til dine affærer og andre diskrete møder