Tjek ud

Your cart is empty.

Bemærk venligst

Hvis du ønsker din annonce synlig med det samme, skal du indtaste dine betalingskort oplysninger. Ved benyttelse af evt rabatkode, trækkes der først penge på dit betalingskort, når din gratis periode udløber, hvis du har valgt løbende abonnement. Har du valgt en uge eller en måneds annonce, vil der ikke blive trukket penge fra dit betalingskort.

Ønsker du ikke at indtaste dine betalingskort oplysninger på nuværende tidspunkt, kan der gå op til 48 timer før din annonce blir synlig.

Husk at du til en hver tid kan annullere din annonce.

Change Pricing Plan

We recommend you check the details of Pricing Plans before changing. Click HereKR.30 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.2514 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listingsKR.4030 daysPay Per Listing0 regular & featured listings


Covid 19

Kære annoncører

Diskretudlejning.dk er et koncept, der bringer udlejere og lejere i kontakt med hinanden.

Formålet er at lejere har steder, hvor de kan mødes i diskret anledning.

Den mulighed er vi ikke ene om at formidle, da der findes mange andre platforme for udlejning, hotel som så mange alternativer hertil.

I det omfang at de stadig er i drift.

Vores annoncører er velkomne til at bruge vores koncept, til at etablere leje aftaler, som formålet er med Diskretudlejning.dk

Men vi opfordrer kraftigt til at lejemål under Corona krisen, ikke anvendes i modstrid med de retningslinjer for fysisk kontakt, som for nuværende er gældende.

Krisen kan være en god anledning til at forberede sig på, at restriktionerne bliver ophævet igen, eksempelvis at have lejemål klar til brug når krisen afblæses.

Læs her:

Coronasmitte.dk

https://politi.dk/corona/

Venlig hilsen

– vær ansvarlig som udlejer og lejer – tak

Diskretudlejning.dk