Nyheder

30 07 18

 

Sommer Kampagne – Nu laver vi et slagtilbud i hele august måned!
 
Opret en annonce i 1 måned for 69 kr
Opret en annonce i 1 uge for 19 kr
(før 150,- og 50,-)
 
Ekstra fordel til dig:
 
Vi er kendte af mange i målgruppen, og vi annoncerer som VIP-annoncør på Annoncelight.dk
 
Vi har en del trafik og besøgende, som er målrettet netop din annonce.
 
I hele august måned annoncerer vi massivt med Super-Annoncer på forsiden af Annoncelight.dk
Hver gang har vi én af 6 super annoncer i 24 timer øverst på forsiden.
 
Dét kommer din kampagne-annonce til gavn, som du giver 69 kr for i en måned, eller 19 kr for en uge på Diskretudlejning.dk
 
Bemærk! Jeres annoncer kan nu læses af alle der besøger Diskretudlejning.dk og I kan kontaktes af alle der ser jeres annonce, uden at skulle være bruger.
 
De bedste hilsner
 
Tommy

 

28 06 18

Nyttig info vedr. annoncering

Kære brugere

Vi har fornylig haft sendt jer 2 informationsmails, om at vi nu indfører brugerbetaling for annoncer påDiskretudlejning.dk

Først en mail om at vi indfører brugerbetaling, og siden en mail om at vi forlængede fristen for at betale for sin annonce.

Vi håbede at flere ville forny deres annonce for 150 kr for 1 måned, end det har vist sig at være tilfældet, nu hvor fristen er udløbet.

I den tid hvor annoncer var gratis, nåede vi op på over 220 annoncer, og vi er overbevist om at der er en del udlejere, der nåede at få sig nogle gode lejere, og en del lejere der opnåede nogle gode lejemål, i den tid hvor annoncerne var gratis.

Men fordi at alle aftaler om pris og vilkår går udenom Diskretudlejning.dk, via brugernes egne mailadresser og eller tlf.nr, har vi ikke kunnet se hvor mange aktive annoncer vi reelt havde, og vi må erkende at der er mange som har undladt at slette deres annoncer, når de ikke længere havde brug for dem, fordi at annoncerne var gratis.

Godt nok, der har vi pt kun 2 betalende annoncører, men nogle havde travlt med at rykke forrest med deres annoncer mens de stadig var gratis, og de nåede at få mange visninger, og forhåbentlig opnåede de også det som de søgte.

Vi tror på at en betalingsannonce til beskedne 150 kr om måneden, og 50 kr for en uge på Diskretudlejning.dk har værdi for annoncørerne over tid.

Nu starter vi på en frisk, uden alle de inaktive gratis annoncer, og fremover vil alle annoncer der ikke bliver fornyet, blive slettet, sådan at alle annoncer er aktive.

Vi havde håbet på indtægter, som vi kunne bruge på at øge markedsføringen af sitet.

Mens vi venter på at opnå indtægter, satser vi på vores VIP abonnement på Annoncelight, hvor vi køber point, og bruger dem på super annoncer og oprykning på forsiden.

Der er annoncører som har forsøgt at købe sig til annoncer, for egne ydelse, vagter og steder, men dem har vi afvist, og har betalt pengene tilbage til dem.

Vi holder os til vores koncept, og henviser annoncer, som ligger udenfor vores koncept, til eksempelvisAnnoncelight.dk, og dem der tilbyder samme annoncer som dem.

Husk

Tidligere skulle man være oprettet som bruger, både for at kunne oprette egne annoncer, og for at kunne kontakte annoncørerne, men nu skal man kun være oprettet som bruger, hvis man ønsker at oprette egne annoncer.

Alle der besøger Diskretudlejning.dk kan nu direkte kontakte alle annoncørerne.

Et spørgsmål til jer:

Hvis vi afviklede en kampagne med en symbolsk betaling på 25 kr, for den første måned, ville I så oprette en annonce?

For vores part skulle det ikke være for omsætningens skyld, men for at sikre os at annoncerne også forsvinder igen, hvis ikke de bliver fornyet.
Sådan at vi og læserne, kan regne med at annoncerne på Disktretudlejning.dk er aktive annoncer.

Skriv gerne tilbage til os, hvis I vil prøve en annonce til 25 kr, hvis vi giver jer dette tilbud.

Vi vil så overveje om det er værd at prøve.

Mens vi overvejer det næste skridt, opretholder vi prisen på de 150 kr mindst juli ud, og øger annonceringen påAnnoncelight.dk

Et samarbejde

Hvis I er nogle, der kan se en interesse i at samarbejde med os, om at udvikle og videreføre Diskretudlejning.dk, så hører vi gerne fra jer, og tager en snak, hvis interessen er gensidig.

Al anden feedback er også meget velkommen.

 

19 06 18

Vi forlænger fristen med 1 uge, og gør betaling nemmere

Kære brugere og annoncører

I har modtaget en informations mail, om at vi ville indføre brugerbetaling for annoncer fra mandag den 4 juni.

Det er nu indført.

Vi oplevede nogle fejl de første dage efter den 4 juni, som alle nu er rettet.

Alle nye annoncer har kostet 150 kr for 1 måned, og 50 kr for 1 uge siden mandag den 4 juni.

Imidlertid der gav vi alle eksisterende annoncører 14 dage til at beslutte sig for, om de ville betale for at beholde deres hidtidige gratis annoncer, men fremover som en betalings annonce.

Denne frist udløber mandag den 18 juni.

Men vi har besluttet at forlænge denne frist, med 1 uge fremtil mandag den 25 juni.

Grunden er at sådan som det fungerer nu, der skal man slette ens eksisterende gratis annonce, og genoprette den helt forfra for kunne betale for den.

Vi erkender at dette ikke er så brugervenligt, som det bør være.

Derfor er vores web bureau ved at udvikle en knap “Renew” ( forny ), som vil blive tilføjet alle eksisterende annoncer.

Sådan at man kan forlænge sin annonce, ved blot at klikke på Renew, som sender en videre til betalingsmodulet.

Når annoncen er betalt, så fortsætter den uændret, og kan redigeres helt som hidtil.

Vi håber at I tager godt imod denne mere brugervenlige procedure, og at I får lyst til at forblive annoncør til den beskedne pris, vi har valgt at tage for annoncerne fremadrettet.

De bedste hilsner
Tommy
Admin på Diskretudlejning.dk

 

29 05 18

Kære Brugere og Annoncører

Vi indfører brugerbetaling for annoncer fra mandag d. 4. juni 2018, og alle nuværende annoncer vil fortsætte gratis indtil d. 17. juni kl. 24:00, hvorefter alle annoncer som der ikke er betalt for i denne mellemliggende periode på 14 dage, vil blive deaktiveret/slettet.

Betaler du for din nuværende annonce i denne 14 dages periode, vil denne annonce gælde fra d. 18.juni.
Alle helt nye annoncer vil blive afkrævet betaling fra d. 4. juni 2018.

 

Omkring brugerbetaling og konceptændring – LÆS HERUNDER!

 

Vi har nu været online siden den 26 oktober 2016, og vi har i skrivende stund lige rundet ca. 1100 brugere og over 220 annoncer, som vi er utrolig stolte af.

Vi er super glade for alt den positive interesse vi har oplevet fra mange af Jer brugere, og vi håber virkelig, at så mange af Jer som muligt, har fået rigtig meget ud af at benytte Diskretudlejning.dk

Tiden er, som vi ser det, inde til at vi vurderer om konceptet skal fortsætte uændret, eller om vi skal foretage nogle ændringer, for at tage siden til næste niveau.

Vi er nået til den konklusion, at det mest rigtige er, at vi afskaffer:

1. Kravet om at det kun er brugere der er logget ind med deres login, som kan kontakte annoncørerne.
2. “Tvungen” brug af kontaktformularen til at opnå kontakt til en annoncør.

Vi indfører i stedet:

1. Det bliver nu tilladt at skrive alle sine kontaktinformationer direkte i annonceteksten.
2. Hvis man ønsker at hemmeligholde sine kontaktoplysninger, kan man fortsat benytte sig af kontaktformularen.
3. Fremover vil alle der går ind på Diskretudlejning.dk og læser annoncer, kunne kontakte annoncørerne direkte, uden at skulle være oprettet som bruger.
4. Man skal fortsat oprette sig som bruger, for at kunne oprette annoncer med sit login til sin brugerkonto.

 

Omkring betaling

En af de sværeste overvejelser som vi har gjort os, det er, hvem skal betale for at bruge Diskretudlejning.dk, og hvornår skal vi indføre en form for betaling.

Hidtil har vi holdt muligheden åben for både at indføre brugerbetaling for passive brugere, og aktive annoncører.
Med de valgte ændringer har vi fravalgt at indføre brugerbetaling, alene for at have en brugerkonto, og så kun tage betaling for oprettede annoncer, dette er gældende for både søge- og udlejnings annoncer.

Betaling for annoncer kommer til at foregå på den måde, at man har mulighed for at vælge én af følgende 3 muligheder:

1. Oprettelse af en søge/udlejningsannonce i en uge for kr. 50,-
2. Oprettelse af en søge/udlejningsannonce i en måned for kr. 150,-
3. Oprettelse af en søge/udlejningsannoncen i løbende månedtlig abonnement for kr. 150,- pr. måned, indtil man selv afmelder abonnementet.

Vigtigt synes vi…

Vi ønsker ikke at tvinge vores annoncører til at tilmelde sig løbende abonnement, som man selv skal huske at afmelde sig, for ikke at blive trukket måned for måned.

Ønsker man dette, skal det være et valg man selv træffer, og derfor kan man hos os, selv vælge, om man vil oprette en engangs betaling for 1 uge, eller en måned, eller om man modsat vil trækkes i løbende abonnement indtil man selv afmelder sig.

Hvorfor betaling for annoncer:

Diskretudlejning.dk har hidtil kun udgjort en udgift for os, med løbende driftsomkostninger, samt markedsføringsomkostninger.

Det er, og det har været en helt bevidst strategi siden starten, for at opnå så mange glade annoncører og brugere som muligt.
Men mere langsigtet, er det nødvendigt at vi opnår indtægter, for ellers kan vi ikke sikre en varig drift.

Formålet med en kommende betaling for annoncer er også, at blive i stand til at bruge flere penge på at markedsføre sitet.
Vi tror på, at en øget markedsføring, vil kunne skabe endnu større fremgang for sitet, til gavn for både, alle vores annoncører og alle vores brugere.

Derfor er det også vigtigt for os at fortælle, at vi har i sinde at bruge indtægterne fra annoncerne, på at vedligeholde og udvikle sitet, samt på at markedsføre alt det vi kan, og via kanaler vi ikke før har haft råd til og mulighed for.

Vi ønsker ikke at være et site som blot “skummer fløden”, og hiver alle indtægter ud til os selv, da vi ikke mener at dette er en holdbar strategi i længden.

Vi ønsker i første omgang, at alle annoncører og brugere får noget ud af at benytte vores site, førend at vi tilgodeser os selv.

Så vi håber at I alle vil tage rigtig godt imod dette nye, og nødvendige, tiltag, så vi sammen kan vokse os endnu større, til glæde og gavn for alle.

De bedste hilsner
Tommy

 

24 05 18

GDPR – Den nye Persondataforordning

Jvf. den nye gældende lovgivning, som træder i kraft pr. 25. maj 2018, vil det nu være muligt, at bede om at få tilsendt al sin data, og -eller, bede om at få slettet al data vedr. ens profil eller brug af hjemmesiden.

Anmodning om dette kan ske til vores kontakt mail kontakt@diskretudlejning.dk :

Kontakt DiskretUdlejning

 

14 09 17

Logo udveksling med Sugardating.dk

Diskretudlejning.dk har til formål at mennesker kan efterlyse et sted, eller de kan tilbyde stedet, hvor mennesker kan mødes med deres affærer, sugardates eller i anledning af andre diskrete møder.

Vi udgør det manglende led, når mennesker har opnået kontakt på websites, hvor de søger kontakter i diskret anledning.

Vi udgør det næste led i kæden, når mennesker mangler stedet hvor de kan mødes, når de har opnået kontakt.

Diskretudlejning.dk og websites for sugardating, affærer mv er ikke konkurrenter – tværtimod!

Begge parter kan gavne hinanden, ved at oplyse om modpartens website.

Derfor modtager Diskretudlejning.dk ikke annoncer, hvor mennesker søger kontakt, eller tilbyder sig som kontakt.
Vi henviser til at bruge alle de gode websites, som allerede findes med dette formål.

Diskretudlejning.dk er interesseret i at så mange andre websites som muligt, vil oplyse deres brugere om muligheden for at bruge Diskretudlejning.dk

Som det første website for sugardating, der har Sugardating.dk indgået en aftale om at de informerer om Diskretudlejning.dk inkl logo på deres website, og Diskretudlejning.dk informerer om Sugardating.dk inkl logo på sit website.

I første omgang, vil begge parter informere herom.
Det næste skridt bliver at Sugardating.dk lægger Diskretudlejning.dk’s logo på deres forside, og Diskretudlejning.dk lægger Sugadating.dk’s logo på sin forside.

 
Sugardating.dk® er Danmarks originale sociale online sugardating fællesskab. Mangler du en fræk legekammerat ? En du kan mødes med hemmeligt, og udleve dine fantasier sammen med ? Savner du varmt begær og søde hemmeligheder ? Invitationer, lækre middage og spontane rejser ? Så bliv medlem af Sugardating.dk®, og find lige den frække legekammerat du fantaserer varmt om – det er GRATIS, nemt og anonymt

På Sugardating.dk® får du: *Ingen fake profiler *Forkælelse og spænding i hverdagen *Billigt eller gratis medlemskab *Flere muligheder for support *Ligefordelt kvinder og mænd

Som Sugarmedlem har du adgang til Danmarks frækkeste voksen legeplads og alle de skønne Sugarmedlemmer. Du kan få kontakt til lige den du søger, matcher eller simpelthen tænder helt vildt på. Du kan flirte med den frækkeste kinky SugarBabe, opleve intens forkælelse af en sød SugarDad, eller hvad med at blive flirtet i gulvet af en hot lækker SugarMom? – Find din nye frækkeste legekammerat nu, udlev dine fantasier og bliv GRATIS anonymt medlem af Sugardating.dk®

Diskretudlejning.dk glæder sig til det nye samarbejde med Sugardating.dk

Og vil opfordre alle andre relevante websites, som Diskretudlejning.dk vil kunne gavne med sin niche, til at henvende sig, hvis de er interesseret i at indgå et lignende samarbejde i begge parters interesse.

De bedste hilsner

Tommy

 

18 06 17

Kære brugere af Diskretudlejning.dk

“Tour de Fünen’n’Jutland”
Først så har vi været en lille tur hen over Fyn, Odense og Jylland.
Over til Esbjerg, opover til Holstebro og tværs over, ned mod Århus.
Vi besøgte adskillige supermarkeder undervejs, og alle de steder hvor de havde en Kunde til Kunde opslagstavle, der hængte vi vores nye flyer op: Tjen penge på Privat udlejning!
Det er endvidere planen, at tage turen Sjælland rundt også.

Ny buskampagne
Hidtil har indsatsen bestået i at informere om, og annoncere i det små på nettet om Diskretudlejning.dk
Vi er også lykkedes med at opnå medieomtale i radioen (DR P4), en forside artikel på EB.dk og i en del aviser, der alt sammen har bidraget til at vi har nu har over 450 brugere og over 100 annoncer.
Det er et godt udgangspunkt for at vi nu intensiverer markedsføringen.
Vi går nu efter at vokse yderligere, og som det første har vi valgt at sætte ind med en kampagne i udvalgte busser.
Der bliver primært tale om Region Hovedstaden, men vi når helt op til Helsingør, nedover til Køge og over til Slagelse.
Vi har et frontskilt hængende i 1 bus på hver af 11 ruter.
Kampagnen starter mandag den 19 juni og kører de næste 4 uger frem.
Skiltet hænger på skillevæggen bag chaufføren, sådan at plakaten kan ses af alle i bussen.
I kan opleve vores kampagne i de busser hvor skiltet hænger på følgende 11 ruter:
Bus 2A, Bus 6A, 15E, 300S, 166, 91N, 97N, 98N, 234, 354, 388

facebook

Vi har oprettet opslag på facebook om vores flyer og buskampagne:

Diskretudlejning.dk på facebook
https://www.facebook.com/Diskretudlejningdk-1243343945728276/?fref=ts
Kig forbi os på facebook, og hjælp os gerne med at sprede budskabet ved at dele vores opslag.
Vi håber at de nye markedsføringsmæssige tiltag, vil bringe endnu flere brugere og annoncører til sitet, så I alle kan få mere glæde og gavn af konceptet.

Jeres inputs og hjælp!
Vi vil meget gerne appellere til Jer, om at skrive til os, hvis I oplever udfordringer ved siden, eller i evt. har nye/gode ideer til funktioner, tiltag eller andet.
I må også meget gerne skrive ind til os, hvis I har haft gode oplevelser, som vi kunne dele på facebook eller hjemmesiden, da vi selvfølgelig er meget interesseret i at høre, hvordan siden fungerer for Jer brugere.

(deling af dette vil selvfølgelig være helt diskret)
Mange af jer kommer i kontakt med andre, når I er aktive på sites for sugardating, affærer og i de anledninger ellers, hvor I opnår Jeres kontakter til Jeres diskrete møder.
Fortæl gerne, og skriv gerne om Diskretudlejning.dk når, hvor og i hvad anledning I har mulighed for at gøre det på legal vis.
Såvel når I mødes personligt med Jeres kontakter, som når I kun er i kontakt på pm, mail og på nettet.
Men gør det uden at overtræde de brugervikår der gælder på de sites, hvor I er aktive.

Det var alt for denne gang, og vi håber at I har og får rigtig meget gavn af at være brugere af, og annoncører på Diskretudlejning.dk

De bedste hilsner

Tommy

 

15 03 17

Kære Bruger

Vi har nulstillet alle passwords, efter at vi har lavet en obligatorisk sikkerhedsscanning af vores hjemmeside, som efterfølgende viste, at stort set alle passwords var alt for nemme for hackere at bryde. Det tog vores webmaster ca. 11 sek. at bryde udvalgte passwords.

Og vi vil gerne være garant for sikkerhed, når vi har en hjemmeside som kan indeholde personlige og følsomme oplysninger, og dermed føler vi også et ansvar for at rådgive vores brugere, hvis vi oplever at sikkerheden kan komprimeres eller at passwords er for svage.

Så I skal blot lave et nyt password, og følg gerne vores vejledning til, hvordan man laver et stærkt og sikkert password.

Vi håber på Jeres forståelse for, at vi tager sikkerhed meget seriøst, og at det derfor kan forekomme, at man engang imellem skal ændre sit password, for egen sikkerheds skyld.

Nedenfor er eksempel på den mail I har modtaget.
De bedste hilsner

Tommy
Admin
Diskretudlejning.dk
—————————————————————————————-
This email was sent from http://diskretudlejning.dk.

We recently used Wordfence to audit the strength of passwords on our website.
We have detected that you have a weak password.

This may mean that you have a password that is easy to guess. It may also mean that
you are using a password that is known to hackers.

Please sign into http://diskretudlejning.dk now and change your password to ensure
your account remains secure. You can access our sign-in page at:

https://diskretudlejning.dk/wp-login.php

Your username is: XXXXXX

We recommend that you use a pass-phrase or a combination of upper-case, lower-case,
numbers and symbols in your password.

Thank you.

Email generated by Wordfence. Learn more at http://www.wordfence.com/zz4/

—————————————————————————————-

 

12 03 17

 Kære brugere og annoncører

Vi vil gerne sige Jer en stor tak for den store interesse I allerede har givet vores site!

 

Vi har løbende lavet små rettelser og forbedringer på sitet, men skulle der være noget som I oplever uhensigtsmæssigt, eller noget som ikke lige er optimalt, eller blot nye ideer til forbedringer, så kom endelig med Jeres bemærkninger og forslag, som I kan skrive ind med, på kontakt@diskretudlejning.dk

I er også meget velkomne til at skrive ind med gode oplevelser/erfaringer ved brug af sitet, så vi har nogle gode historier at skrive om, så vi kan inspirere endnu flere til at benyttet sitet, til glæde og gavn for alle 🙂

 

De bedste hilsner

Tommy

 

08 02 17

Kære brugere og annoncører

Vi er i vores indsats for at opnå fremgang for Diskretudlejning.dk,
udfordret af at vi på den ene side er overbeviste om, at der både findes
mange flere villige udlejere til affærer og andre diskrete møder, samt
også mange flere villige lejere til samme.
Men på den anden side så er vores målgruppe så smal, og så relativt
begrænset at vi har brug for at kunne nå ud med budskabet meget mere
præcist, til alle de potentielt interesserede, blandt mange mange flere
som aldrig hverken vil udleje til målgruppen, eller som kunne finde på at
indgå et lejemål til formålet.

Vi kan konstatere at det ikke er noget problem at betale for at nå ud med
budskabet, hvis vi spreder med spredehagl, men vi har ikke råd til at
bruge så mange penge til formålet, som det ville koste os at købe os til
at nå ud til ti eller hundrede tusinder af læsere, for at nå de langt
færre iblandt dem, som udgør vores helt primære målgruppe.

På vores facebook profil kunne vi have brugt 10000 kr på en uge for at nå
så mange som muligt, det er økonomisk udelukket for os.
Vi har 2 gange brugt 1000 kr over 1 uge på facebook, det havde markant
effekt, men førte ikke til en tilgang af nye brugere og annoncører som
berettiger denne udgift.

Vi fortsætter selvfølgelig med både at søge medier gjort interesseret i at
skrive om os, og at afsøge markedet for nye muligheder for at annoncere,
som både giver mening for os, og som vi har råd til.

Men vi kan ikke købe os til den nødvendige fremgang, derfor håber vi at
vores brugere og annoncører vil hjælpe med at sprede budskabet om
Diskretudlejning.dk, hvor og til hvem de selv mener at de måtte have
mulighed for det.
Vil I det, så kan I 100 x mere effektivt skaffe en eller flere nye
brugere/annoncører i jeres eget snævre netværk, end vi kan på Google eller
facebook hos 10000 læsere eller flere.

Vi har allerede så mange brugere og annoncører, at det for os ser ud til
at der nu består faktiske muligheder, for at både udlejere kan tjene
penge, og at lejerne kan få nogle gode tilbud.

Online aktiviteten er steget markant, det tolker vi sådan at der nu indgås
lejemål, og at der nu er udlejere der tjener penge.

Vores dilemma er lidt den, at sitet kan udgøre et økonomisk aktiv for
vores brugere og annoncører, selvom vi ikke skulle vokse os større end vi
allerede har opnået.
Det er vi selvfølgelig glade for, men vi er ikke store nok til at kunne
indføre brugerbetaling endnu, og bliver vi ikke større end nu, så vil en
vedvarende drift, hvor det er gratis at være brugere, og at annoncere,
hverken kunne tjene de penge hjem som vi har investeret i sitet, eller
dække de udgifter vi løbende har til driften.

Derfor vil vi gerne opfordre alle, som kan til at sprede budskabet om
Diskretudlejning.dk i deres netværk.

Vores formål er kontroversielt i manges øjne, de færreste vil vise åbent
på sociale medier at de støtter os, og derfor kan vi ikke forvente samme
muligheder for at få vores budskab delt på de sociale medier, som de
websites har, der har et i almenhedens øjne mere stuerent budskab.

Ved at hjælpe os med at vokse, så kan vi forhåbentlig også skabe en
udvikling, hvor alle de brugere der har behov for et sted de kan leje til
deres formål, de på sigt vil opnå et langt større, og langt mere synligt
udvalg af villige udlejere.
I bedste fald fører det til et fald i huslejen, i sammenligning med det
eksisterende mere skjulte marked, hvor man skal kende nogle som kender
nogle, for at få et godt tilbud.

Plus at også udlejere får en platform hvor de kan henvende sig synligt til
flere interesserede lejere, end de kunne før Diskretudlejning.dk gik
online.

Så derfor, hjælp os med at få flere nye brugere og flere nye annoncører
hvis I kan, for på længere sigt vil I kunne gavne jer selv, hvis det på
den måde lykkes for os at blive stor nok, til at vi kan indføre en fair
bruger betaling, der vil kunne dække de udgifter vi har afholdt, os som vi
må afholde løbende for at opretholde Diskretudlejning.dk som et tilbud til
jer.

Og nej, skulle nogle allerede nu gerne ville betale for at være bruger, og
eller annoncør hos os, så må vi desværre sige at tiden endnu ikke er inde
til det.
Vi er for små endnu, vores brugere og annoncører kan endnu ikke i et
tilstrækkeligt omfang have oplevet økonomisk værdi, af at være bruger og
annoncør hos os.
Risikoen er derfor for stor på nuværende tidspunkt, for at for mange
brugere og annoncører vil forlade os, hvis vi indfører brugerbetaling.
Derfor gør vi det ikke endnu, vi skal være større før vi kan gøre det-
hjælp os gerne med at blive det.

 

De bedste hilsner

Tommy

 

16 01 17

Vi er nu klar til at gå videre i vores indsats, for at udbrede kendskabet
til Diskretudlejning.dk

Foruden at Diskretudlejning.dk nu er oprettet på facebook:

https://www.facebook.com/Diskretudlejningdk-1243343945728276/?fref=ts

Der har vi ogå oprettet vores præsentationsvideo på Youtube!

Diskretudlejning.dk

Nu er målet at gøre medierne interesseret i at omtale Diskretudlejning.dk

Vi har udarbejdet en pressemeddelelse, hvor vi fortæller om
Diskretudlejning.dk, vi refererer til hjemmesiden, facebook og Youtube.
Samt præsenterer Tommy Pedersen, den ene af os 2 der ejer
Diskretudlejning.dk som kontaktperson, med vores kontaktmail adresse som
reference.

Vi er gået lidt utraditionelt til værks, og har fravalgt at bruge et
professionelt bureau til at udsende pressemeddelelsen.

I stedet har vi minutiøst skabt os et overblik over medie landskabet, og
har udvalgt en portefølje af medier, hvor vi fandt frem til en kontakt
adresse for hver af de medier, som vi har sendt pressemeddelelsen til.

Her har vi ikke kun vægtet at komme i kontakt med de store landsdækkende
medier, de større regionale medier, men i høj grad, og ikke mindst en
langt række mindre lokale aviser, radio og tv regionalt.

For som vi ser det, Diskretudlejning.dk er landsdækkende på nettet, men
behovet for os findes lokalt og regionalt over hele landet.

Derfor mener vi at nyheden om Diskretudlejning.dk, er både aktuel og
relevant, for alle læsere, seere og lyttere indenfor vores målgruppe.

Her kan det have samme værdi, eller større værdi, såvel for mediet selv,
som dens læsere, seere og lyttere, at Diskretudlejning.dk også blive
omtalt lokalt, og ikke kun i de landsdækkende medier, sidstnævnte håber vi
også vil interessere sig for den nyskabelse som Diskretudlejning.dk udgør.

 

Mennesker har affærer, de sugardater og mødes til andre diskrete møder.

De websites hvor mennesker dater og annoncerer efter partnere til affærer,
sugardates og andre diskrete møder har succes med at bringe mennesker
sammen.

Når mennesker har fundet hinanden, har de ofte behovet for stedet, hvor de
kan mødes helt anonymt og i dybeste diskretion.

Det er Diskretudlejning.dk’s ambition at alle der kan udleje et hus, et
værelse eller anden ejendom til mennesker med nævnte behov, de kan komme i
kontakt med alle, der har behovet for at indgå en lejeaftale med dem.

Udlejerne har samme mulighed for at være anonyme på Diskretudlejning.dk,
som lejerne har.

Vi håber derfor at kunne samle alt udbud og efterspørgsel efter steder til
affærer, og andre diskrete møder, samlet og overskueligt et sted på
internettet, på Diskretudlejning.dk

 

Venlig hilsen
Tommy Pedersen
Admin på Diskretudlejning.dk

—————————————————————————————————————————-

15 01 17

Vi har igen lidt nyt at skrive om.

Siden sidst er vi blevet omtalt under:

Thaioaser.net

Website skaber diskret og anonym kontakt mellem lejere og udlejere
http://thaioaser.net/index.php/denmark-wellness/40-samfund
Tak for det:-)

Vi har fortsat vedligeholdt vores annoncering på Annoncelight.dk, hvor vi
har aktiveret vore VIP annonce på daglig basis.
Vi har suppleret med at købe 200 plus points af gangen, som vi har anvendt
25 points af ca hver anden dag, for at ligge på forsiden af
Annoncelight.dk i 24 timer af gangen.

Det har heldigvis vist sig tilstrækkelig til at holde på de brugere, og de
annoncer som vi har opnået.

Tak for det til jer alle.

Forhåbentlig skyldes det også at vores brugere og annoncører, rent faktisk
træffer aftaler indbyrdes, og at begge parter allerede får det gensidige
udbytte, der er formålet med Diskretudlejning.dk

Imidlertid skal der nu til at ske langt mere!

Vi er snart klar med nogle tiltag, der forhåbentligt vil bevirke at mange
mange flere får kendskab til Diskretudlejning.dk

Vi har brug for at blive omtalt i medierne, og at opnå synlighed på mere
konventionelle platforme, end blot hvor vi har annonceret hidtil, og hvor
vi har skrevet om sitet hidtil.

 

Som det første initiativ har vi oprettet en profil på facebook, til
Diskretudlejning.dk

Diskretudlejning.dk på facebook
https://www.facebook.com/Diskretudlejningdk-1243343945728276/?notif_t=page_cta_broken_reminder&notif_id=1484491901305530

Her har vi lavet en lille video til en præsentation af ideen bag
Diskretudlejning.dk

Se den, og hjælp os gerne med at dele vidoen med alle jeres venner på
facebook:-)

Der er også en lille animation, af hvordan man opretter sig som bruger på
Diskretudlejning.dk

facebook udgør det første skridt i en strategi, om en mere intensiv
markedsføring af Diskretudlejning.dk

 

Meget snart vil vi oprette en nyhed, hvor vi løfter sløret for de næste
tiltag vi sætter i værk.

Men indtil da, like og del os på facebook, og gerne alle de steder, hvor I
vil kunne gøre opmærksom på eksistensen af Diskretudlejning.dk

 

Venlig hilsen
Tommy Pedersen
Admin på Diskretudlejning.dk

 

—————————————————————————————————————————-

20. december 2016

Obligatorisk under annonce oprettelse

Vi har hæftet os ved at nogle oprettede deres annoncer, både som opslag på
forsiden, og som et plot på Danmarks kortet.

Mens andre blot oprettede deres annoncer som et opslag på forsiden, men
uden at oprette et plot på kortet.

Vi antager at flertallet af vores annoncører vil foretrække, både at få et
opslag på forsiden, og et plot på kortet.

At ikke alle gjorde det, tror vi skyldes at annoncørerne oprettede
annoncen, straks de valgte en kommune under scroll menuen.

Det uden at bemærke muligheden, for at udfylde adressefeltet længst nede
over google kortet, på siden hvor de opretter deres annonce.

Vi har derfor indført at det er obligatorisk at udfylde adressefeltet,
under oprettelse af ens annoncer.

Sådan at alle der opretter en annonce kommer på, både med et opslag på
forsiden, og som et plot på kortet.

Selve grundlaget for at dette skal være obligatorisk er, at så giver det alle annoncører størst mulig synlighed, hvilke må være i både brugere og annoncøreres interesse.

Og det skal hertil nævnes, at man kan vælge et hvilket som helst “plot” på kortet, vi anbefaler dog, at der vælges som minimum indenfor den kommune man annoncerer og eller søger i.

 

Kontaktformular

Under hver annonce er der en kontaktformular.

Her står stadig “Kontakt udlejer”

Det er ikke længere retvisende, efter at vi har indført muligheden for at
oprette annoncer, både for at efterspørge stedet, og at tilbyde stedet til
affærer, eller andre diskrete møder.

Vi vil snarest muligt ændre det til “Kontakt annoncør”

 

FAQ

Under pkt 02

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre brugere?

– har vi tilføjet en femte, en og sjette betingelse.
https://diskretudlejning.dk/faq/

 

Markedsføring

Vi er glade for alle de brugere og annoncører, der er forblevet på
Diskretudlejning.dk siden vi gik online.

Vi håber at flere af vores brugere og annoncører allerede har oplevet, et
gensidigt udbytte af at kunnne komme i kontakt med hinanden.

Vi håber at udlejere allerede har tjent penge på deres annoncer, og at
deres lejere har fået nogle gode tilbud.

Imidlertid er det klart at sitet nok har opnået tæt på det antal brugere
og annoncer, som det er muligt at opnå, alene på et grundlag den
begrænsede annoncering vi har foretaget på Annoncelight.dk, Escortguide.dk
og Sexpiger.dk

Samt den information om sitet den ene af de 2 ejere af
Diskretudlejning.dk, har skrevet om sitet i forum på sitet Eroguide.dk

Det er alle platforme hvor den primære målgruppe, udgøres af potentielle
brugere og annoncører, som efterlyser stedet til affærer og andre diskrete
møder.

Der skal yderligere markedsføring til, for at tiltrække mange flere
brugere og annoncører.

For at vi kan det, er det meget værdifuldt for os at bevare de brugere og
annoncører, som vi allerede har opnået, for det er et website med aktive
eksisterende annoncer, der tiltrække nye og flere annoncer.

Uden jer der som de første oprettede jer som brugere og annoncører, kunne
vi ikke tage de næste skridt i markedsføringen af sitet.

Fokus på nye initiativer efter årsskiftet, er på at markedsføre os på helt
andre platforme, hvor vi som den primære målgruppe kan komme i kontakt med
potentielle brugere, der har ejendom, bolig, værelser, som de kan og vil
leje ud til affærer og andre diskrete møder.

Det kan udgøre en både mere udfordrende, og dyrere markedsføring, end de
hidtil nævnte platforme.

Vi arbejder på en plan, som vi håber at kunne sætte i værk indenfor januar
2017.

I den forbindelse vil vi sætte stor pris på, hvis brugere og annoncører
kan komme med ideer til, og tilbud om markedsføring, for en så
omkostningseffektiv udgift som muligt.

For ja, vores begrænsning er økonomisk, vi brugte gerne flere penge på en
mere intensiv markedsføring end vi har mulighed for.

Vi vil prøve at kompensere for manglen på penge, med kreative ideer til en
forhåbentlig effektfuld, men relativt billig markedsføring – vi tror på at
det er muligt:-)

Venlig hilsen
Admin Tommy
Diskretudlejning.dk

—————————————————————————————————————————-

9. december 2016

Denne nyhedsopdatering består af følgende overskrifter:

1. Fejl i kontakt formular

2. Slettet annonce

3. Forbedringer på Diskretudlejning.dk

4. Fremadrettet

 

Fejl i kontakt formular

En af vores brugere var så venlig at skrive til os i anledning af, at han
ikke kunne bruge kontaktformularen til at komme i kontakt med en annoncør.

Vi kontaktede straks bureauet der fandt og rettede fejlen.

I følge bureauet var fejlen opstået sporadisk, og har forhåbentlig ikke
ramt mange.

Vores bekymring er at flere har haft oplevelsen, uden at rette henvendelse
til os.

Vi siger tak til brugeren der skrev til os, og vi vil opfordre alle til
også at skrive til os, hvis de oplever fejl og mangler på sitet.

Fremadrettet vil vi med egne kontrol bruger profiler, løbende teste om alt
virker som det skal.
Det er en fokus der vil have høj prioritet, da vi ikke kan forvente at
alle som den omtalte bruger vil skrive til os, hvis de oplever at noget
ikke virker som det skal.

 

Slettet annonce

Fremadrettet vil vi også læse alle nye annoncørers tekster i deres annoncer.

Vi har måttet slette en annonce der søgte sexpartnere, det må man ikke på
Diskretudlejning.dk

Vi har ikke slettet brugerens profil, men vi har skrevet til ham at vi har
slettet hans annonce, og hvorfor vi har gjort det.

Man kan efterspørge stedet, eller tilbyde stedet til affærer, og eller
andre diskrete møder i sine annoncer på Diskretudlejning.dk, ikke andet!

Vi har anbefalet den pågældende bruger, at han søger efter sexpartnere på
Sugardaters.dk eller Victoriamilan.dk, samme vil vi anbefale alle andre,
hvis annoncer vi måtte se se os nødsaget til at slette fordi at man ikke
kan søge partnere til sine affærer, sugardates eller andre diskrete møder
på Diskretudlejning.dk

 

Forbedringer på Diskretudlejning.dk

Følgende forbedringer er nu implementeret på sitet!

Vi har nu fået opgraderet sitet med nye muligheder!

1. Som hidtil skal du oprette dig som bruger – det er gratis.

2. Som gratis bruger kan du oprette gratis annoncer.

3. Det er gratis at oprette 2 forskellige slags annoncer.

A. Som udlejer, hvis du tilbyder et lejemål.

B. Som “Søger”, hvis du efterlyser er sted som du kan leje.

3. Alle opslag og alle placeringer på Danmarks kortet har fået hvert sit
ikon.

A. Blåt for “Udlejer”

B. Grøn for “Søger”

Vi har brugt tiden siden vi gik online til at rette fejl og mangler.

Plus at vi har vurderet på hvilke forbedringer af brugeroplevelsen, som vi
kunne opgradere sitet med.

Denne opgradering har vi nu investeret i, forbedringerne er nu
implementeret på Diskretudlejning.dk

Vores annoncer:

Vi har redigeret vores annonce på Annoncelight.dk
https://annoncelight.dk/showad/217173

Vi har også oprettet en annonce på Escortguide.dk
https://escortguide.dk/P/diskretudlejning.dk-31586.html

Andre prisbillige platforme for markedsføring er under overvejelse, og vi
forventer at oprette annoncer hos flere udbydere, end blot de 2 nævnte.

 

Fremadrettet

Behovet er nu at gøre mere end vi hidtil har gjort for at markedsføre
sitet, vi har en strategi herfor over 2 trin!

1. En øget annoncering, men på lavomkostnings platforme.

2. En intensiveret opfølgning når tiden er inde på effekten af det
resultat vi opnår med annoncering for små midler.
Vi vil her satse mere økonomisk på trin 2 end under trin 1.

Derfor

Fortsæt med som de første at oprette jer som brugere og annoncører, så
skal vi nok sørge for at gøre mere end hidtil for at markedsføre
Diskretudlejning.dk

Alle jer der gør det vil blive vores første brugere og annoncører.
For at kunne markedsføre sitet, har vi brug for at der kommer flere
brugere og flere annoncører.

Jo hurtigere så mange som muligt opretter egne gratis brugerprofiler og
annoncer, desto før kan vi begynde at markedsføre et website, der allerede
har aktive brugere og annoncører.

I kan ikke søge efter affærer, sugardates eller andre anledninger til
diskrete møder på Diskretudlejning.dk!

Det gør I på de websites der har specialiseret sig i at I kan finde
hinanden hos dem, for vi tror på at vi tilføjer jeres brugeroplevelse
merværdi hos dem, af at I hos os kan finde stedet til jeres affærer og
andre diskrete møder, efter at I har fundet hinanden på de andre websites.

Venlig hilsen
Tommy
Admin på Diskretudlejning.dk

————————————————————————————————————————–

11. november 2016

Kære bruger

Vi er jo i en spæd opstart og til at starte med, vil vi gerne sige jer tusind tak, for at I har villet oprette en profil her hos os. Og vi håber samtidig, at I har lidt tålmodighed med opstarten, hvor alt lige skal afprøves og justeres til.

Vi har imidlertid oplevet, at det kan være lidt svært at finde rundt i lejere og udlejere, og derfor har vi investeret yderligere og sat vores web-udviklere i gang med at lave en større opdatering af siden, således at man fremadrettet kan oprette sig som enten udlejer eller lejer (udbyder/efterspørger), og så får disse også forskellige farver på kortet, så det er nemmere at overskue, og man hurtigt kan se hvem der udbyder eller efterspørger. Disse farver vil også være gennemgående for alle annoncer, så man også her hurtigt kan se hvilke annoncer der efterspørger eller udbyder.

Der vil ydermere blive lavet to ekstra faneblade nede i annoncer, hvor man så kan søge på udbud/efterspørgsel.

Vi har imidlertid haft lidt udfordringer med at de kontaktoplysninger I selv har skrevet, er blevet vist under jeres profil, og det er ikke helt hensigten, så det kigger vi på i øjeblikket, da det jo skal være således, at man kun kan se kontaktinfo, når man har oprettet en bruger og er logget ind. Og hermed skal det jo selvfølgelig også respekteres, at man ikke skriver sine kontaktoplysninger i “fritekst-områderne”. Men vi tager lidt let på dette her til en opstart, da vi jo er i den spæde begyndelse og fejlretningsperiode, og derfor har vi jo selvfølgelig også forståelse for jer og at I lige skal lære siden at kende, og så skal tingene jo selvfølgelig også virke efter hensigten fra vores side.

Så har vi oplevet lidt udfordringer med kort-søgningen, samt Zoom-funktionen – Dette fikses snarest!

Vi har også haft andre små “mandags-fejl/bugs” såsom logoet der sendte én til en fejlside, hvis man trykkede på det og andet i den dur, men det er blevet rettet, og I er selvfølgelig hjertelig velkomne til at sende os en mail på kontakt@diskretudlejning.dk hvis I oplever andre fejl eller uhensigtsmæssigheder…

Og her sætter vi endnu engang rigtig stor pris på jeres tålmodighed og forståelse for, at vi er i en opstart og udviklingsproces, og I skal vide, at vi vil gøre alt for, at I får en hjemmeside som alle kan få noget brugbart ud af, og det er vores mål nr. 1, at skabe noget der giver værdi for alle jer.

 

De bedste hilsener

Admin www.diskretudlejning.dk

 

Vi vil opdatere løbende med nyheder